Author Topic: Btit Tracker v.1.3.2  (Read 36728 times)

lookyman

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #45 on: November 17, 2006, 05:13:11 PM »
Hi, I found a minor bug. If you try to add style with aphostrophes (sorry, I can't spell this  :) ) in it's name, then you end with backslashes in it in SELECT tag...
Here is how you can fix it:
Open: blocks/mainusertoolbar_block.php
Find: print(" value=account_change.php?style=".$a["id"]."&returnto=".urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']).">".$a["style"]."</option>");
Replace with: print(" value=account_change.php?style=".$a["id"]."&returnto=".urlencode($_SERVER['REQUEST_URI']).">".stripslashes($a["style"])."</option>");

Vilkius

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #46 on: November 24, 2006, 10:15:08 PM »
Hi, I have seeder bonus plugin in tracker, but it doesn't work because in peers table PID column is empty. Why does it and how to fix it?

Vilkius

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #47 on: November 26, 2006, 03:14:53 PM »
Can someone help me? ???

Offline Lupin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10,901
    • http://www.btiteam.org
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #48 on: November 27, 2006, 08:57:05 AM »
Hi, I have seeder bonus plugin in tracker, but it doesn't work because in peers table PID column is empty. Why does it and how to fix it?
Use private announce, pid field is filled the first time users download some torrent.
Please don't PM me about question already asked in forum!

Help or support requested using PM will be billed 50 euros/hour, minimum 1 hour; support on forum is free.

Vilkius

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #49 on: November 27, 2006, 05:12:23 PM »
Hi, I have seeder bonus plugin in tracker, but it doesn't work because in peers table PID column is empty. Why does it and how to fix it?
Use private announce, pid field is filled the first time users download some torrent.
Thanks :) Now works fine.

potyka

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #50 on: December 30, 2006, 01:38:28 PM »
I use the BtitTracker in a Hungarian server. The server have lot of clear  power equipment. But always "freezing" the torrents. Thats meaning:  The  tracker look the peers but they can't connect. The clients usually the utorrent but ceteanly have others. (Azureus/BitComet/BitLord/etc)
Can you give me any suggestion? Or have any idea? Or thats a specialist problem with the server?
I don't find any error reason in the LOGs or the database...


http://tms.tx.hu
Thanks your answer before!

gAnDo

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #51 on: December 30, 2006, 11:13:53 PM »
Not being able to connect is more likely a client configuration problem such as the bittorrent port not being forwarded on the persons router.
Or do you mean your server freezes?

potyka

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #52 on: December 31, 2006, 09:31:05 AM »
Not being able to connect is more likely a client configuration problem such as the bittorrent port not being forwarded on the persons router.
Or do you mean your server freezes?




The may not be, everyone bad the setup?Now may not be and erenow operated!Nobody is not aware of to download.. The organ also wonderfully operates.
One panel bad,?Would he have damaged?Back I did every setup ultimate but does not operate.
You help I demand you..
« Last Edit: December 31, 2006, 09:33:33 AM by potyka »

potyka

  • Guest
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #53 on: December 31, 2006, 01:46:37 PM »
What do you think, which table are the problem? Where should I search the problem?

Offline monosgeri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 682
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #54 on: January 11, 2007, 06:10:43 PM »
Hello Team!
I downloaded the BTITracker v1.3.2. It works fine, but i have a big problem: When I upload a torrent, and I want to seed is my client give me this error:
Tracker sending invalid data: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/REC-html40/frameset.dtd"><html><head><meta http-equiv="Content-Type" c.

I hope u can give me an easy solution because i can't write the php...
if(!$drunk)
$beer
++;

(http://dvd-plaza.org)

Offline Lupin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10,901
    • http://www.btiteam.org
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #55 on: January 11, 2007, 07:01:00 PM »
do you have automatic popup/banners?
Please don't PM me about question already asked in forum!

Help or support requested using PM will be billed 50 euros/hour, minimum 1 hour; support on forum is free.

Offline monosgeri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 682
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #56 on: January 11, 2007, 07:04:19 PM »
I am not sure! At the admin panel Use Popup for Torrents details/peers: true. So i think yes.
if(!$drunk)
$beer
++;

(http://dvd-plaza.org)

Offline Lupin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 10,901
    • http://www.btiteam.org
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #57 on: January 11, 2007, 07:12:00 PM »
I am not sure! At the admin panel Use Popup for Torrents details/peers: true. So i think yes.
nothing to do with tracker option, it's your hosting...
Please don't PM me about question already asked in forum!

Help or support requested using PM will be billed 50 euros/hour, minimum 1 hour; support on forum is free.

Offline monosgeri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 682
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #58 on: January 11, 2007, 07:19:41 PM »
So, enough if I just change the config.php?
Edit: I tryed with the original files but the error is the same...
« Last Edit: January 11, 2007, 07:51:21 PM by monosgeri »
if(!$drunk)
$beer
++;

(http://dvd-plaza.org)

Offline monosgeri

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 682
Re: Btit Tracker v.1.3.2
« Reply #59 on: January 11, 2007, 10:27:02 PM »
I moved to a new webserver and now it's working very well! Thanks it's great! :D :)
if(!$drunk)
$beer
++;

(http://dvd-plaza.org)