Installing problem ...

  • 6 Replies
  • 1297 Views
*

Offline lipcho

  • **
  • 3
  • +0/-0
Installing problem ...
« on: October 08, 2017, 12:16:24 pm »
Hello, after installing localhost I have this problem:
Warning: ini_set(): open_basedir restriction in effect. File(C:WTServerWWWincludelogs/xbtit-errors_08.10.17_.log) is not within the allowed path(s): (c:/wtserver) in C:\WTServer\WWW\include\functions.php on line 52

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\WTServer\WWW\include\functions.php:52) in C:\WTServer\WWW\index.php on line 50

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\WTServer\WWW\include\functions.php:52) in C:\WTServer\WWW\index.php on line 50

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\WTServer\WWW\include\functions.php:52) in C:\WTServer\WWW\blocks\mainusertoolbar_block.php on line 102

When trying to log into my administrator account, nothing happens. Thank you in advance!

*

Offline bhorer_alo

  • ****
  • 397
  • +0/-0
  • I'm Back!
    • OtakuBT.com
Re: Installing problem ...
« Reply #1 on: October 08, 2017, 12:21:19 pm »
Which version of xbtit are you using?
I'm a novice, eager to learn.
otakubt.com

*

Offline lipcho

  • **
  • 3
  • +0/-0
Re: Installing problem ...
« Reply #2 on: October 08, 2017, 06:40:40 pm »
Which version of xbtit are you using?
xbtit-2.5.4

*

Offline King Cobra

  • XBTIT Maintainer / Developer
  • *****
  • 529
  • +0/-0
  • xbtitFM Administrator
Re: Installing problem ...
« Reply #3 on: October 09, 2017, 12:21:26 am »
Do you have cookies enable on your server

*

Offline lipcho

  • **
  • 3
  • +0/-0
Re: Installing problem ...
« Reply #4 on: October 09, 2017, 09:28:40 am »
Do you have cookies enable on your server
For localhost I use WTServer (https://wtserver.wtriple.com/). I have no idea whether it supports cookies. There is no such setting in the WTServer panel. My browser uses cookies and are enabled. I have the following question: what is better to use wordpress vs. xbtit?

*

Offline bhorer_alo

  • ****
  • 397
  • +0/-0
  • I'm Back!
    • OtakuBT.com
Re: Installing problem ...
« Reply #5 on: October 09, 2017, 06:57:41 pm »
Windows is not the best environment to run a torrent tracker.

However, you can run XBTIT in windows without any problem. That being said, Try using Uniform Server for windows:
http://www.uniformserver.com/

Quote
I have the following question: what is better to use wordpress vs. xbtit?
XBTIT and Wordpress are 2 completely different things. You can't compare them
I'm a novice, eager to learn.
otakubt.com

*

Offline Visbyhinken

  • **
  • 4
  • +0/-0
Re: Installing problem ...
« Reply #6 on: November 23, 2017, 06:50:33 pm »
Hallo... I have copy all files to my server, but when i will start the install... its just come up a white page??  Xbit 2.5.4

 


Powered by EzPortal