Xbtit don't update seeders/leechers

  • 6 Replies
  • 1521 Views
*

Offline hireshix

  • **
  • 9
  • +0/-0
Xbtit don't update seeders/leechers
« on: August 07, 2016, 01:04:12 pm »
My domain:port/stats is running fine and lists 1 torrent and 1 seed.
In my client the torrent is available and seeding.

On xbtit it says 100% complete, but it is dead, and past 12 hours now still 0 seeds although I've been seeding it.

Private is on,

*

Gh0st4unt3r

Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #1 on: August 21, 2016, 10:09:34 pm »
This should have now been fixed and is on our latest developments on github also the fix will be available coming version 2.5.2.

*

Offline quimbo

  • **
  • 3
  • +0/-0
Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #2 on: April 29, 2017, 04:54:08 am »
we recently installed 2.5.4 and having the same issue.  The original uploader always shows as a leecher

Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #3 on: April 29, 2017, 04:05:53 pm »
we recently installed 2.5.4 and having the same issue.  The original uploader always shows as a leecher

To add to quimbo's comment (we're with the same site)
What we see is many people who are at 100% don't move to Seeder status:



We're using the internal PHP tracker for now.

Any tips are greatly appreciated!

[email protected]

*

Offline quimbo

  • **
  • 3
  • +0/-0
Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #4 on: April 30, 2017, 06:35:41 pm »
the count is correct in the xbtit_files record.  its the record in the xbtit_peers table that is wrong.  The status for the uploaded is a leecher.  Still trying to track down in the code where this is set. 

*

Offline nightwisher

  • **
  • 6
  • +0/-0
Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #5 on: May 10, 2017, 02:10:52 pm »
have same problem uploader is leacher and also download torrent finished is also leecher ... ?

*

Offline Mahmoud

  • **
  • 6
  • +0/-0
Re: Xbtit don't update seeders/leechers
« Reply #6 on: July 20, 2017, 11:40:26 pm »
any updates about this issue? i got the same problem with my tracker XBTIT 2.5.4...

 


Powered by EzPortal